The end of replica omega the slender second hand of the watch is also provided with a branded LOGO pattern, showing a fake watches unique aesthetic. The large calendar display window is set between 4 and 5 o'clock, which is replica watches different from the traditional 3 or 6 o'clock position. It is unique, generous, and gives uk replica watches people a sense of light.
Yoga

Yoga

Yoga is onlosmakelijk verbonden met het leven zelf....
De manier waarop je denkt, voelt en handelt en hoe je met situaties omgaat die op je weg komen, alle beslissingen die je neemt etc.

Leven met hart en ziel....
Laat je je hart spreken bij het maken van keuzes of volg je je verstand?
Denk je vanuit een groter geheel of uit eigenbelang.
Als je je hart volgt zal het je onderscheidingsvermogen vergroten.
Dit heeft weer effect op de ontwikkeling van je ziel.

Houdingen zijn uitdrukkingen van het leven in haar vele vormen....
De asanas, fysieke oefeningen in combinatie met andere yoga technieken hebben een harmoniserende werking op je geestelijke, lichamelijke en spirituele ontwikkeling. Als je een oefening doet kom je onmiddellijk in een andere stroom.
Je voelt je energieker, lekkerder in je vel, je wordt je onmiddellijk bewuster van wat je doet en dat heeft weer direct effect op de keuzes die je maakt. Dit is het resultaat als je yoga in je dagelijks leven integreert.

Yoga werkt aan een betere doorstroming van je energie, je wordt soepeler en door de oefeningen met aandacht te doen, verhoogt het je concentratie, je wordt helderder van geest en maak je verbinding met je hart. Leven vanuit je hart is de kern van yoga. Dit heeft weer effect op je dagelijks leven en hierdoor kom je krachtiger, evenwichtiger en emotioneel stabieler in het leven te staan. Harmoniserend en verbindend met de bron.

yoga is het leven zelf, leven met hart en ziel. Houdingen zijn uitdrukkingen van het leven in haar vele vormen, harmoniserend en verbindend met de bron

 

Hoe ziet een yoga les eruit?

In de lessen maken we gebruik van verschillende technieken, zoals asana's of yogahoudingen, concentratie, meditatie, vipassana, ademhaling, mantra zingen, sacrale dans en ontspanningsoefeningen.

De les heeft een vaste structuur en begint met het lichaam volledig te ontspannen en de gedachtes tot rust te brengen, gevolgd door het zingen van een mantra.
Dit is de basis voor iedere concentratie, meditatie, en zorgt tevens voor een krachtige groepsenergie.
Je wordt er vrolijk van, rustiger en meer in verbinding met je hart en je gevoel.

Na de mantra volgt een meditatie van ongeveer 20 min.

Daardoor ben je beter in staat om de asana's, fysieke oefeningen die volgen bewust uit te voeren. Hoe meer je de oefeningen vanuit je hart en stilte doet i.p.v. uit wilskracht, hoe groter het effect. Yoga is dus niet prestatiegericht en je hoeft niet heel lenig te zijn. Langzamerhand zal je lichaam door een combinatie van concentratie, aandacht en ademhaling vanzelf makkelijker in een houding glijden en wordt je lichaam vanzelf soepeler. Ook komt er een stukje acceptatie bij kijken, iedereen heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. Hoe meer je dat aanvaardt en helemaal neemt zoals het is, hoe fijner je je gaat voelen.

Na de oefeningen volgt een liggende ontspanning.

Iedere yoga les is er aan het eind een kopje thee en krijg je de gelegenheid je ervaringen te delen en vragen te stellen.

De yogalessen vinden plaats bij het bos Dieren.

De yoga groepen bestaan uit maximaal 8 personen waardoor een vertrouwde sfeer ontstaat en een persoonlijke benadering mogelijk is.

Individuele yoga lessen\begeleiding behoren ook tot de mogelijkheid.
Om kennis te maken mag je een yogales gratis bijwonen.

lestijden en prijzen