The end of replica omega the slender second hand of the watch is also provided with a branded LOGO pattern, showing a fake watches unique aesthetic. The large calendar display window is set between 4 and 5 o'clock, which is replica watches different from the traditional 3 or 6 o'clock position. It is unique, generous, and gives uk replica watches people a sense of light.
Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben geboren 1957 in Amsterdam.
Al heel vroeg ging mijn belangstelling uit naar de spirituele kant van het leven en ben ik begonnen met het volgen van yogalessen.
Dit raakte mij zo, dat ik geen les meer wilde missen en al snel kwam ik er achter dat hier mijn passie ligt.
Iedere dag om 5.00 uur opstaan om eerst een uur yogaoefeningen te doen voor ik naar mijn werk ging was voor mij geen moeten, maar een verlangen van binnenuit.
Dit resulteerde in het verder zoeken, want ik wilde mij verder ontwikkelen.

Na allerlei cursussen  op het gebied van natuurlijke leef- en geneeswijzen, reiki, Bach bloesenremedies en verschillende yogas, ben ik de docentenopleiding gaan volgen bij Govindadhama in Zwaag.
In 2003 ben ik de 4 jarige docentenopleiding bij Purusha in Hellendoorn gaan doen en in 2006 ben ik begonnen met geven van yogalessen.
Verder heb ik de meditatiecursus bij Purusha 4 jaar gedaan, waarvan het laatste jaar als stage om uiteindelijk ook daarin les te kunnen gaan geven en daar ben ik in 2008 mee begonnen in Amstelveen. In 2018 ben ik verhuisd naar Dieren en wil daar weer les geven.

Naast de yoga heb ik mijn vaste baan en ben ruim 35 jaar werkzaam in de zorg, waarvan de laatste 17 jaar in de terminale zorg bij mensen thuis of in een hospice.
Yoga en het ontwikkelen van mijn Ziel is geïntegreerd in mijn dagelijks leven en dit probeer ik ook uit te dragen in de lessen vanuit liefde, vertrouwen, mededogen en respect voor alles en iedereen.

Surya Verrips.

Contact